نصب آسانسور گیرلس
آسانسور های گیرلس به آسانسور هایی گفته می شود که موتور آن ها فاقد گیربکس است و شفت خروجی موتور مستقیما به قرقره کابل های بالا بر متصل می شود. معمولا، آسانسور های گیرلس بر اساس سیستم تعلیق 2/1 یا 3/1 نصب و راه اندازی می گردند. موتور های آسانسور گیرلس، نسبت به گیربکس دار ها تاریخچه جدید تری دارند و کمی جدید تر هستند. یکی از مهم ترین مزایای آسانسور های گیرلس، کم استحلاک بودن آن ها است که سبب شده تا بسیاری از افراد از آسانسور های گیرلس استفاده نمایند.
آسانسور های گیرلس، نسبت به آسانسور های گیربکس دار برتری بسیار زیادی دارند و این امر سبب شده تا بسیاری از متخصصان و نصاب های شرکت های آسانسوری، آسانسور های گیربکس دار را کنار گذاشته و از آسانسور های گیرلس استفاده نمایند. اما یکی از معایب آسانسور های گیرلس، این است که آن ها دارای قیمت بسیار بالایی هستند و علاوه بر آن، سیستم پیچیده ای دارند و سبب بروز مشکل در تعمیرات می شوند. اما مزایای بسیار زیاد آسانسور های گیرلس، سبب می شود تا معایب آن به طور کل پوشیده گردد و استفاده بیشتری از آن ها برای ساختمان شود.
آسانسور های گیرلس دارای مزایای بسیار زیادی هستند. یکی از مهم ترین مزایای آسانسور های گیرلس، کاهش میزان مصرف برق تا 50 درصد است. چرا که موتور آن دارای سیستم بهینه سازی شده ای است و سبب کاهش مصرف برق می شود. از مهم ترین مزایای آسانسور گیرلس، می توان به کم استهلاک بودن آن اشاره نمود؛ آسانسور های گیربکس دار، استهلاک بسیار زیادی دارند و می بایست حداقل هر ماه یک بار سرویس شوند. اما آسانسور های گیرلس استهلاک بسیار کمی نسبت به گیربکس دار ها دارند. علاوه بر آن، نصب آسانسور های گیرلس سبب می شود تا دیگر در حین حرکت احساس لرزش نکنیم و با آرامش کامل به طبقه مورد نظر خود برسیم.